Καλό είναι να θυμόμαστε ότι τα φυσικά προϊόντα δεν θεραπεύουν από μόνα τους, αλλά δίνοντας χρήσιμα συστατικά στον οργανισμό τον βοηθάν να κινητοποιήσει τις δικές του αυτοθεραπευτικές δυνάμεις. Οπότε, τα προϊόντα που αναφέρονται δεν προορίζονται να διαγνώσουν, κατευνάσουν, θεραπεύσουν ή αναστείλουν μια συγκεκριμένη ασθένεια, ή μια κατηγορία ασθενειών. Θα πρέπει να συμβουλεύεστε τον οικογενειακό σας γιατρό, εάν αντιμετωπίζετε κάποιο ιατρικό πρόβλημα.

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Η Αλόη στην ομορφιά


Ενυδάτωση: Η πλούσια περιεκτικότητα της σε βιταμίνες, ένζυμα και μεταλλικά στοιχεία δεν είναι το «μόνο» της πλεονέκτημα. Τα ενεργά συστατικά της μεταφέρουν τα θρεπτικά στοιχεία στις εσωτερικές στιβάδες του δέρματος, ενώ τα πολυσακχαρίδια που περιέχει δημιουργούν πλέγμα, αποτρέποντας την απώλεια της φυσικής υγρασίας. Χαρίστε στο πρόσωπό σας πλούσια ενυδάτωση, φρεσκάδα και νεανική λάμψη με την σειρά Sonya που,εκτός την αλόη βέρα σαν βασικό συστατικό, περιέχει επιπλέον εκχυλίσματα φρούτων, λευκό τσάι και ανώτερους ενυδατικούς παράγοντες.
Αντιγήρανση: Περιέχοντας μερικά από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά, η αλόη καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες. Παράλληλα, έρευνες απέδειξαν ότι δρα στα κύτταρα βελτιώνοντας την κατάσταση ιούς και ότι προκαλεί επιτάχυνση της παραγωγής του κολλαγόνου, περιορίζοντας τις ρυτίδες, βοηθώντας το δέρμα να αναγεννηθεί. Η μοναδική φόρμουλα Aloe Fleur de J0uvance.
Ακμή - λιπαρότητα: Η συστηματική της χρήση στο ακνεϊκό δέρμα εξασφαλίζει θεαματικά αποτελέσματα, αφού όχι μόνο θεραπεύει το πρόβλημα αλλά και το προλαμβάνει, καθαρίζοντας τους πόρους και ρυθμίζοντας το σμήγμα. Κάτι που την κάνει ιδανική και για τα λιπαρά ή μικτά δέρματα. Αξίζει να δοκιμάσετε την Forever Aloe Propolis.
Ατμοσφαιρική ρύπανση: Η ισχυρή αντιοξειδωτική της δράση συνδυάζεται με την ιδιότητα της να αυξάνει την ενεργοποίηση του οξυγόνου στο δέρμα, δυναμώνοντας τους ιστούς και προλαμβάνοντας δερματικές βλάβες. Τα δροσιστικά ροφήματα της Forever από Aloe Vera και επιλεγμένα φρούτα σας προσφέρουν ζωτικότητα, ενέργεια και καλή υγεία προκειμένου να ενισχύσετε τη διατροφή σας. Το ζελέ Αλόης συλλέγεται μέσω μιας εξελιγμένης διαδικασίας από το εσωτερικό των φύλλων του φυτού και σταθεροποιείται με μια έξοχη ειδική μέθοδο, χωρίς την χρήση πίεσης ή θερμοκρασίας, που μπορεί να βλάψει τα θρεπτικά συστατικά.
Αντιηλιακή προστασία: Παρέχει φυσικό δείκτη προστασίας 8. Επίσης οι αντιοξειδωτικές βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία στη σύνθεση της προλαμβάνουν τη φωτογήρανση. Από την άλλη, οι καταπραϋντικές και επουλωτικές της ιδιότητες είναι γνωστές από αιώνες. Ανακουφίζει το δέρμα από την έκθεση στον ήλιο, αλλά και αντιμετωπίζει τα εγκαύματα. Δοκιμάστε την μοναδική σύνθεσή της Forever Aloe Sunscreen.
Σημάδια: Βοηθώντας με τα ενεργά συστατικά της στην ανάπλαση των ιστών, η αλόη απαλύνει τα μικρά σημάδια από ουλές, κοψίματα και πληγές. Όλες οι ιδιότητες της Αλόης σε ένα σωληνάριο Forever Aloe Vera Gelly.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου