Καλό είναι να θυμόμαστε ότι τα φυσικά προϊόντα δεν θεραπεύουν από μόνα τους, αλλά δίνοντας χρήσιμα συστατικά στον οργανισμό τον βοηθάν να κινητοποιήσει τις δικές του αυτοθεραπευτικές δυνάμεις. Οπότε, τα προϊόντα που αναφέρονται δεν προορίζονται να διαγνώσουν, κατευνάσουν, θεραπεύσουν ή αναστείλουν μια συγκεκριμένη ασθένεια, ή μια κατηγορία ασθενειών. Θα πρέπει να συμβουλεύεστε τον οικογενειακό σας γιατρό, εάν αντιμετωπίζετε κάποιο ιατρικό πρόβλημα.

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Θεραπεία & πρόληψη της γρίπης

Η γρίπη είναι μια πολύ συνηθισμένη νόσος που μεταδίδεται εύκολα από άτομο σε άτομο.

Αν και οι περισσότεροι δεν θεωρούν τη γρίπη σοβαρή ασθένεια, πόσο μάλλον απειλητική για τη ζωή, η αλήθεια είναι ότι μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά δυσάρεστη. Μπορεί επίσης να σας αναγκάσει να διακόψετε τις καθημερινές σας δραστηριότητες μέχρι να αναρρώσετε.

Η γρίπη είναι μια πραγματικότητα - τι μέτρα μπορούμε να λάβουμε εναντίον της;

Το πιο βασικό είναι ένα δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα. Για να το αποκτήσετε φροντίσετε η καθημερινότητα σας να περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

  1. Φυσική άσκηση
  2. Ισορροπημένη διατροφή
  3. Άφθονα λαχανικά και φρούτα της εποχής (Nature's 18)
  4. Τουλάχιστον 7 με 8 ώρες ύπνου (πριν τα μεσάνυχτα)
  5. Αρκετό νερό. Οι ειδικοί λένε τουλάχιστον 8 με 10 ποτήρια.
//gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/products/271_small.jpg
Την διατροφή σας μπορείτε να εμπλουτίσετε με διάφορα συμπληρώματα διατροφής:
που θεωρούνται επωφελή για την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος αλλά και για την ανακούφιση από τα συμπτώματα της γρίπης.


Να συμβουλεύεστε πάντα τον γιατρό σας προτού πάρετε κάποιο φάρμακο εναλλακτικής ιατρικής γιατί ενδέχεται να έχει παρενέργειες ή να αλληλεπιδρά με τυχόν συμβατικά φάρμακα που λαμβάνετε ταυτόχρονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου