Καλό είναι να θυμόμαστε ότι τα φυσικά προϊόντα δεν θεραπεύουν από μόνα τους, αλλά δίνοντας χρήσιμα συστατικά στον οργανισμό τον βοηθάν να κινητοποιήσει τις δικές του αυτοθεραπευτικές δυνάμεις. Οπότε, τα προϊόντα που αναφέρονται δεν προορίζονται να διαγνώσουν, κατευνάσουν, θεραπεύσουν ή αναστείλουν μια συγκεκριμένη ασθένεια, ή μια κατηγορία ασθενειών. Θα πρέπει να συμβουλεύεστε τον οικογενειακό σας γιατρό, εάν αντιμετωπίζετε κάποιο ιατρικό πρόβλημα.

Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2010

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΩΝ ΑΡΘΡΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑΟι περισσότεροι άνθρωποι εμφανίζουν κάποιου βαθμού αλλοιώσεις στις αρθρώσεις. Οι αρθρώσεις μας αποτελούνται από κινητά μέρη, τα οποία είναι εκτεθειμένα σε πιέσεις και τριβές. Η φύση έχει μεριμνήσει και μπορεί να μειώσει την φθορά των αρθρώσεων με 2 τρόπους: με την ύπαρξη ενός "λιπαντικού" μέσου μεταξύ των κινούμενων επιφανειών (αρθρικό υγρό) και με την ύπαρξη ενός προστατευτικού παρεμβαλλόμενου υλικού (αρθρικός χόνδρος).
Ο χρόνος, η εργασία, η σωματική δραστηριότητα και η κακή διατροφή, μειώνουν αυτά τα πολύτιμα στοιχεία των αρθρώσεων με αποτέλεσμα να παρατηρούμε ένα ή περισσότερα από τα παρακάτω:
1. πόνος συνεχής ή κατά περιόδους
2. δυσκαμψία και δυσχέρεια
3. διόγκωση ή οίδημα
4. εύκολη κόπωση
5. λειτουργική αδυναμία

Είστε δραστήριοι σας αρέσουν τα σπόρ και η κίνηση; Συχνά όμως νοιώθετε το σώμα σας να σας φρενάρει ή θα θέλατε να είστε πιο δραστήριοι αλλά το σώμα σας έχει αρχίσει να εμφανίζει τα πρώτα σημάδια γήρατος και δεν σας βοηθά; Και στις δύο περιπτώσεις δεν είστε ο τύπος ανθρώπου που τα παρατάει εύκολα.

Εδώ χρειάζεστε τα 4 μοναδικά προϊόντα: Forever Freedom , Aloe MSM Gel, Forever Arctic Sea και τοκαταπληκτικό Forever Active HA. Είναι το μοναδικό τεράπτυχο για όλους όσους αγαπούν την κίνηση και τον αθλητισμό, αλλά και για όσους θέλουν να παραμένουν δραστήριοι και ευκίνητοι.

To Forever Freedom είναι ένας χυμός που σας δίνει ενέργεια με κύριο συστατικό το ζελέ Aloe Vera εμπλουτισμένος με Γλυκοζαμίνη και Θειϊκή Χονδροϊτίνη καθώς επίσης και το MSM. Οι ουσίες αυτές είναι φυσικές παράγονται από το ίδιο το σώμα προσφέροντάς του θρεπτικά συστατικά και συνεισφέροντας στην ικανότητα κίνησης. Ο χυμός Aloe Vera με γεύση πορτοκάλι εμπεριέχει φυσικές βιταμίνες C και Ε ενώ μαζί με όλα τα παραπάνω αποτελεί στην σύνθεσή του μια ολοκληρωμένη υποστήριζη του μηχανισμού κίνησης.

To Υαλουρονικό οξύ ή συντομογραφικά ΗΑ παράγεται απο το σώμα μας με σκοπό τη διατήρηση των αρθρώσεων σε καλή κατάσταση. Βοηθά ώστε να συντηρείται η ελαστικότητα των αρθρώσεων και του χόνδρου. Καθώς μεγαλώνουμε η παραγωγή αυτής της ουσίας απο το σώμα μας μειώνεται με αποτέλεσμα να επιβαρύνονται οι αρθρώσεις. Για αυτό χρειαζόμαστε επιπλέον ενίσχυση. Μέσω της κατοχυρωμένης διαδικασίας Injuv Verfahren, το Υαλουρονικό οξύ διατίθεται σε μια νέα ειδική μορφή η οποία γίνεται εύκολα και ανώδυνα αποδεκτή από το πεπτικό μας σύστημα. Κατά την λήψη του Forever Active HA απελευθερώνονται τα θρεπτικά συστατικά σε ολόκληρο το σώμα και κατευθύνονται ακριβώς εκεί που χρειάζεται. Η ικανότητά του να δεσμεύει μεγάλες ποσότητες νερού στο να λιπαίνει και να ανακουφίζει τους τένοντες και τις αρθρώσεις ενώ ταυτόχρονα χαρίζει υγρασία και στο δέρμα.

To Forever Arctic Sea προσφέρει τα λιπαρά οξέα Ω3 και Ω9 που αποτελούν μια ομάδα θρεπτικών συστατικών ζωτικής σημασίας για έναν υγιή οργανισμό. Τα λιπαρά οξέα βοηθούν στην ενίσχυση της σωστής λειτουργίας των αρθρώσεων λόγω των ιδιοτήτων τους.

To Aloe MSM Gel είναι οργανική ένωση και αποτελεί την τρίτη πιο σημαντική ουσία στο σώμα μας. Είναι απαραίτητο συστατικό πρωτεϊνών και ενζύμων και ως εκ τούτο απαραίτητο για τον άνθρωπο. Μπορεί να βοηθήσει σε προβλήματα στους τέντοντες και τους μύες. Όπως φαίνεται και από το όνομα το Aloe MSΜ Gel είναι μια μοναδική σύνθεση από καθαρό ζελέ Aloe Vera και το πολύτιμο MSM εμπλουτισμένο με ένα συνδυασμό από εκχυλίσματα δενδρολίβανου , φλοιού ιτιάς και άλλων ευεργετικών στοιχείων. Συνδυάζει αυτές τις ουσίες με τον καλύτερο τρόπο και βοηθά να απορροφηθούν απο τους ιστούς. Το Aloe MSM είναι ένα απαλό ζελέ το οποίο απορροφάται γρήγορα και καθίσταται απαραίτητο για την φροντίδα του σώματος μετά από ενταντική άσκηση ή επίπονα τραβήγματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου