Καλό είναι να θυμόμαστε ότι τα φυσικά προϊόντα δεν θεραπεύουν από μόνα τους, αλλά δίνοντας χρήσιμα συστατικά στον οργανισμό τον βοηθάν να κινητοποιήσει τις δικές του αυτοθεραπευτικές δυνάμεις. Οπότε, τα προϊόντα που αναφέρονται δεν προορίζονται να διαγνώσουν, κατευνάσουν, θεραπεύσουν ή αναστείλουν μια συγκεκριμένη ασθένεια, ή μια κατηγορία ασθενειών. Θα πρέπει να συμβουλεύεστε τον οικογενειακό σας γιατρό, εάν αντιμετωπίζετε κάποιο ιατρικό πρόβλημα.

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Αποτοξίνωση σε 9 μέρες με Αλόη Βέρα

9 μέρες μόνο είναι αρκετές για να αλλάξετε τη διάθεση και την εμφάνισή σας!

Αποβάλλετε τις τοξίνες από τον οργανισμό και χαρίστε στο σώμα σας τη συμπεριφορά που του αξίζει.

Γιατί χρειαζόμαστε αποτοξίνωση

Μέσα από τα διάφορα απεκκριτικά όργανα και τους μηχανισμούς που διαθέτει, το σώμα μας βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία αποτοξίνωσης. Σήμερα, όμως, ο τρόπος ζωής και διατροφής και τα κάθε λογής τοξικά χημικά που υπάρχουν στο περιβάλλον, επιβραδύνουν τη φυσική διαδικασία καθαρισμού του σώματος. Η συσσώρευση τοξινών «μπλοκάρει» τις φυσιολογικές λειτουργίες και μπορεί να προκαλέσει μια σειρά από παθήσεις και ενοχλήσεις.

Το πρώτο βήμα για την αποτοξίνωση του οργανισμού σας είναι να ελέγξετε την πρόσληψη επικίνδυνων συντηρητικών και άλλων χημικών ουσιών.

Αυτό το Πρόγραμμα 9 ημερών σας προσφέρει τα απαραίτητα μέσα για να αποτοξινώσετε τον οργανισμό σας.

Ταυτοχρόνως, αποτοξινώνοντας τον οργανισμό σας θα παρατηρήσετε ότι έχετε χάσει 2-5 κιλά (ανάλογα πόσα παραπανίσια έχετε), ότι νιώθετε πιο ανάλαφροι και γεμάτη ενέργειας.

Είναι ένα πολύ καλό 1ο βήμα σας στο δρόμο μιας καλύτερης ζωής γεμάτης από υγεία και ευεξία.

Δοκιμάστε το μοναδικό πρόγραμμα αποτοξίνωσης Clean 9.

Δοκιμάστε Clean 9 Βανίλια ή Clean 9 Σοκολάτα

Περιλαμβάνει:

- 3 Aloe Vera Gel (κωδ.15) - Θα σας δώσει ένα πλούσιο συνδυασμό βιταμινών και θρεπτικών στοιχείων, ενώ εξασφαλίζει ένα υγιές πεπτικό σύστημα, προσδίδει ευεξία και αυξάνει τα φυσικά επίπεδα ενέργειας.

- 1 Forever Lite Ultra Βανίλια (κωδ. 237) ή Σοκολάτα (κωδ. 266) - αποτελούν δύο γρήγορες και γευστικότατες λύσεις για να τονώσουμε τον οργανισμό μας, να αντικαταστήσουμε κάποιο γεύμα και να φτάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αντικαθιστώντας ένα γεύμα διασφαλίζεται την μισή ημερήσια ποσότητα των απαραίτητων θρεπτικών στοιχείων (βιταμινών, πρωτεϊνών και μετάλλων).

- 1 Garcinia Plus (κωδ.71) - μειώνει την παραγωγή λιπών στον οργανισμό από τους υδατάνθρακες και συγχρόνως δρα ως καταστολέας της όρεξης.

- 1 Bee Pollen (κωδ.26) – Η Γύρη αυτή εμπλουτισμένη με βασιλικό πολτό αποτελεί ένα φυσικό ενισχυτικό της ζωτικότητας και του σφρίγους αλλά ταυτόχρονα βοηθάει στη λιποδιάλυση.

- 1 σέικερ

- 1 μεζούρα

- πλήρης έντυπα οδηγιών

…και μην ξεχάσετε: εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν είστε ευχαριστημένοι με το προϊόν έχετε δικαίωμα επιστροφής χρημάτων εντός 30 ημερών από την ημέρα αγοράς σας!!!

Είμαι πεπεισμένη ότι εφόσον δοκιμάσετε τα προϊόντα δε θα θέλετε να τα επιστρέψετε, αλλά αν θελήσετε για οποιαδήποτε λόγο να το κάνετε, μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν και τη συσκευασία του. Ακόμη κι αν χρησιμοποιήσατε το προϊόν, θα πάρετε τα χρήματά σας πίσω.

Προσοχή: Αγοράζοντας αυτό το πακέτο έχετε έκπτωση από το αν αγοράζατε μεμονωμένα τα παραπάνω προϊόντα.

Γιατί αποτοξίνωση και όχι δίαιτα;

Θα αναρωτιέστε ίσως γιατί σας προτείνω να ακολουθήσετε πρόγραμμα αποτοξίνωσης και όχι άλλη μια δίαιτα, όπως συνηθίζεται; Η απάντηση είναι απλή. Στόχος δεν είναι μόνο η απώλεια των περιττών κιλών, αλλά η γενικότερη ανανέωση του οργανισμού.

9 μέρες αποχής από ραφιναρισμένο αλεύρι, ζάχαρη και καφεΐνη σας βοηθά να μειώσετε την κατακράτηση υγρών, να βελτιώσετε την διαδικασία της πέψης, να πάψετε να αισθάνεστε 'φουσκωμένοι' και φυσικά να βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες.

Συμπληρωματικές τακτικές αποτοξίνωσης

Συνδυαστικά με τη διατροφή υιοθετείστε και τις ακόλουθες συνήθειες, που θα δώσουν στον οργανισμό σας τη δυνατότητα να αποβάλει τα 'απορρίμματα' από σημεία του σώματός σας όπως το έντερο, του πνεύμονες, το δέρμα και την ουροδόχο κύστη. Όσο καλύτερα εφαρμόσετε τις προτάσεις που ακολουθούν και όσο περισσότερο νερό καταναλώνετε, τόσο λιγότερες πιθανότητες έχετε να αισθανθείτε αδυναμία κατά τη διάρκεια της αποτοξίνωσης.

Γυμναστείτε: Καθημερινά γυμναστείτε για τουλάχιστον μισή ώρα. Ιδανικό είναι το περπάτημα και η ποδηλασία. Αν δεν μπορείτε να κάνετε συνεχόμενη τη άσκηση, μοιράστε την σε δυο μισάωρα. Η άσκηση βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, ενώ μέσω της εφίδρωσης αποβάλλονται υγρά. Επιπλέον η άσκηση ευνοεί την κινητικότητα του εντέρου. Προτιμήστε την εκγύμναση σε ανοικτό χώρο.

Καλή λειτουργία του εντέρου: είναι διασφαλισμένη με την κατανάλωση του χυμού Αλόης. Νιώσετε τη διαφορά!

Χρησιμοποιείστε φυσικό σφουγγάρι: Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αποτοξίνωσης, όταν κάνετε μπάνιο τρίψτε απαλά το δέρμα σας με φυσικό σφουγγάρι που θα προμηθευθείτε από το φαρμακείο. Βοηθά το δέρμα σας να αποβάλλει τα νεκρά κύτταρα, καθαρίζει σε βάθος και τονώνει την κυκλοφορία του αίματος.

Κάντε σάουνα: Αν υπάρχει κοντά σας κάποιο γυμναστήριο που διαθέτει σάουνα επισκεφθείτε το. Είκοσι λεπτά σάουνας βοηθούν τον οργανισμό σας να αποβάλλει υγρά που έχει κατακρατήσει. Αν δεν έχετε πρόσβαση σε σάουνα, κάντε ένα ζεστό μπάνιο. Μείνετε μέσα στην μπανιέρα για 5 έως 10 λεπτά. Δυο φορές την εβδομάδα είναι αρκετές.

Καλή επιτυχία!!!

Προσοχή! Κούρα αποτοξίνωσης δεν πρέπει να κάνουν οι έγκυοι, οι θηλάζουσες μητέρες και όσοι είναι αδύναμοι, ασθενείς ή σε περίοδο ανάρρωσης.

2 σχόλια:

  1. Για εμένα η Αλόη ήταν ο λόγος για να αποκτήσω το ιδανικό μου σώμα αλλά και να το διατηρήσω.
    www.angelosleventis.gr/detox

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλω να μου πείτε τιμή για το πακέτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή