Καλό είναι να θυμόμαστε ότι τα φυσικά προϊόντα δεν θεραπεύουν από μόνα τους, αλλά δίνοντας χρήσιμα συστατικά στον οργανισμό τον βοηθάν να κινητοποιήσει τις δικές του αυτοθεραπευτικές δυνάμεις. Οπότε, τα προϊόντα που αναφέρονται δεν προορίζονται να διαγνώσουν, κατευνάσουν, θεραπεύσουν ή αναστείλουν μια συγκεκριμένη ασθένεια, ή μια κατηγορία ασθενειών. Θα πρέπει να συμβουλεύεστε τον οικογενειακό σας γιατρό, εάν αντιμετωπίζετε κάποιο ιατρικό πρόβλημα.

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Κυτταρίτιδα! Δώστε τέλος στον "εφιάλτη"!


Είτε οφείλεται σε γενετικούς λόγους, είτε σε κάποιες κακές συνήθειές μας, η κυτταρίτιδα αντιμετωπίζεται με διάφορους τρόπους, οι οποίοι θα πρέπει να συντονίζονται μεταξύ τους. Δεσμευτείτε:

1. Κάθε πρωί μόλις ξυπνήσετε και πριν να καταναλώσετε οποιοδήποτε γεύμα κάντε το πιο σημαντικό για το σώμα σας . Πιείτε 4 δάκτυλα χυμό Aloe Berry Nectar. Είναι γνωστό σε όλους πως τα μούρα αποτελούν εξαιρετική πηγή αντικυτταριτιδικών συστατικών . Κάντε το αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής σας διατροφής πίνοντας κάθε πρωί τον χυμό Αλόης μας που είναι πλούσιος σε αντιξειδωτικά συστατικά. Εκτός απο τις ευεργετικές τους ιδιότητες στο ανοσοποιητικό σύστημα , ο χυμός Aloe Berry Nectar αποτελεί μια φυσική πηγή πυκνογενόλης ένα συστατικό που είναι κατεξοχήν χρήσιμο στη διατήρηση του κολλαγόνου και σε βιταμίνη C απαραίτητα στοιχεία αν θέλουμε να διώξουμε την όψη του φλοιού πορτοκαλιού απο την επιδερμίδα του σώματός μας.

2. Κατά την διάρκεια της μέρας , όπου και να βρίσκεστε θυμηθείτε να πίνετε πολύ νερό 2-3 λίτρα νερό τη μέρα θα ήταν το ιδανικό.

3. Μόλις φθάσει το μεσημέρι και η ώρα του κύριου γεύματος θυμηθείτε ότι τουλάχιστον 2 φορές μέσα στην εβδομάδα θα πρέπει να συμπεριλάβετε στη δίαιτά σας λιπαρά ψάρια όπως είναι ο σολομός ,οι σαρδέλες ο τόνος το σκουμπρί αφού τα συγκεκριμένα ψάρια αποτελούν πλούσια πηγή λιπαρών οξέων Ωμέγα-3. Για αυτές που οι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν τους επιτρέπουν να έχουν μια ισσοροπημένη δίαιτα μπορούν να προσθέσουν στη διατροφή τους το Forever Arctic-Sea . Μια ή δύο κάψουλες τρεις φορές τη μέρα μαζί με τα γεύματα θα συμβάλουν στο να αποκτήσετε το τέλειο σώμα.

4. Διαλέξτε εσείς κάποια συγκεκριμένη ώρα μέσα στην ημέρα για να κάνετε γυμναστική. Ακόμη και μισή ώρα έντονης άσκησης τη μέρα θα επαναφέρει τη φυσική σας κατάσταση.

5.Μετά την άσκηση ένα μπάνιο θα σας ξεκουράσει και θα συμπληρώσει τη συνταγή. Πρώτο βήμα είναι η απολέπιση. Χρησιμοποιείστε το αφρόλουτρο Aloe Bath Gelee με τη λούφα και κάνετε έντονο μασάζ για να απαλλάξετε το δέρμα σας απο τα νεκρά κύτταρα και να βοηθήσετε στη διέγερση της κυκλοφορίας πράγμα που μπορεί να βοηθήσει στην αποδέσμευση των παγιδευμένων υγρών και του λιπαρού ιστού που συχνά προκαλούν την κυτταρίτιδα.

6.
Μόλις βγείτε απο το μπάνιο δώστε το τελειωτικό χτύπημα στην κυτταρίτιδα χρησιμοποιώντας σαν όπλο σας την Aloe Body Conditioning Cream.Είναι μια ρυθμιστική συσφιγκτική κρέμα μη λιπαρή πλούσια σε εκχυλίσματα βοτάνων της Ευρώπης, μαλακτικά στοιχεία και υγραντικούς παράγοντες που θα βοηθήσει στη διέγερση της κυκλοφορίας και θα εξαφανίσει την κυτταρίτιδα.

7. Τέλος χαρίστε στο δέρμα σας την ελαστικότητα και την ενυδάτωση που προσφέρουν οι ενυδατικές και θρεπτικές για το δέρμα ιδιότητες της Αλόης Βέρα με αιθέρια έλαια , λευκό τσάι και εκχυλίσματα φρούτων,κλεισμένες στο Relaxation Massage Lotion.θα κλείσει την μέρα σας δίνοντας στο δέρμα σας απαλότητα αλλά και ένα υπέροχο άρωμα, ικανό να μαγνητίσει και τους πιο απαιτητικούς στο πέρασμά σας.

Και αν πάλι όλα αυτά σας φαίνονται "πολλά" επιλέξτε το δοκιμασμένο πακέτο Body Toning Kit.

ΠΑΝΤΑ να θυμόσαστε ...
Η σωστή διατροφή: Πρέπει να περιλαμβάνει όλα τα είδη τροφών, να είναι φτωχή σε λιπαρά και πλούσια σε φρούτα και λαχανικά, τα οποία μας παρέχουν πολλές φυτικές ίνες, μεταλλικά άλατα και βιταμίνες A και C, που τονώνουν την επιδερμίδα.
Περιορίστε το κρέας, τα γλυκά, τα γαλακτοκομικά, τον καφέ και το τσάι (αντικαταστήστε τα με φυσικούς χυμούς), το αλάτι, τα αναψυκτικά και το αλκοόλ. Πίνετε άφθονο νερό (2 λίτρα την μέρα) και χυμό λεμονιού.
Όλα τα παραπάνω βοηθούν τον οργανισμό μας να αποβάλλει καλύτερα τις τοξίνες και να μην κατακρατά υγρά.
Άσκηση. Γυµναστείτε τουλάχιστον 2-3 φορές την εβδοµάδα, για 40 λεπτά µε µία ώρα, πριν από το γεύµα και ιδανικά το πρωί, αλλιώς το µεσηµέρι ή το απόγευµα, πριν από το φαγητό.
Ρούχα. Αποφύγετε τα πολύ στενά παντελόνια, καθώς δυσχεραίνουν την κυκλοφορία του αίµατος.
Στο µπάνιο. Προτιµήστε να ξεπλένεστε µε δροσερό νερό (ποτέ καυτό) που βοηθάει στη σύσφιγξη της επιδερµίδας.

Και ...ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! Σας εύχομαι να είστε πολύ sexy αυτό το καλοκαίρι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου