Καλό είναι να θυμόμαστε ότι τα φυσικά προϊόντα δεν θεραπεύουν από μόνα τους, αλλά δίνοντας χρήσιμα συστατικά στον οργανισμό τον βοηθάν να κινητοποιήσει τις δικές του αυτοθεραπευτικές δυνάμεις. Οπότε, τα προϊόντα που αναφέρονται δεν προορίζονται να διαγνώσουν, κατευνάσουν, θεραπεύσουν ή αναστείλουν μια συγκεκριμένη ασθένεια, ή μια κατηγορία ασθενειών. Θα πρέπει να συμβουλεύεστε τον οικογενειακό σας γιατρό, εάν αντιμετωπίζετε κάποιο ιατρικό πρόβλημα.

Δευτέρα, 24 Μαΐου 2010

Πιάστε την ομορφιά στον ύπνο

Από τη μία η διαδερμική απώλεια νερού, που είναι μεγαλύτερη τη νύχτα, και από την άλλη το γεγονός ότι τα κύτταρα του σώματος εφοδιάζονται με θρεπτικές ουσίες και ανανεώνονται τις βραδινές ώρες. Είναι να αναρωτιέστε τι χρειάζεται το προϊόν περιποίησης ενώ εσείς κοιμάστε;

Μετά την ερευνητική στροφή της κοσμετολογίας σε προϊόντα βραδινής περιποίησης, που καλύπτουν εξειδικευμένες ανάγκες της επιδερμίδας, η άποψη ότι οι κρέμες νυχτός είναι βαριές και ενδείκνυνται μόνο για τα πολύ ώριμα και πολύ ξηρά δέρματα ανήκει σαφώς στο παρελθόν.

Η αποτοξίνωση, η ενίσχυση της ανάπλασης των κυττάρων, η ανιοξειδωτική δράση κατά της κούρασης, του άγχους και των εξωτερικών περιβαλλοντικών επιθέσεων, η καταπολέμηση της πρόωρης γήρανσης και της φωτογήρανσης δεν είναι υπόθεση μόνο των 55+. Αντιθέτως, αφορά κάθε γυναίκα που ζει στους σύγχρονους ρυθμούς ζωής, ακόμη και αν έχει τα μισά από τα προαναφερόμενα χρόνια!

Αυτό που κάνει τις κρέμες νυχτός να διαφέρουν από εκείνες της ημέρας είναι οι ίδιες οι διεργασίες του οργανισμού όταν πέφτει το σκοτάδι. Είναι χαρακτηριστικό ότι τη νύχτα ο σχηματισμός των καταστροφικών ελεύθερων ριζών βρίσκεται στο κατώτερο επίπεδο και άρα είναι η καλύτερη στιγμή να αφοπλιστούν όσες έχουν συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Παράλληλα, η διεργασία ανάπλασης των κυττάρων γίνεται κυρίως τη νύχτα και άρα τα σωστά συστατικά θα μπορέσουν να την ενισχύσουν, ενώ τροφοδοτώντας το δέρμα με τα στοιχεία που χρειάζεται το βοηθάτε ουσιαστικά να λειτουργήσει σωστά την ημέρα και να υπερασπιστεί τον εαυτό του κατά της ηλιακής ακτινοβολίας, της ρύπανσης και του στρες.

Οι ειδικοί εξηγούν μερικούς ακόμη λόγους για τους οποίους μια κρέμα ημέρας δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα προϊόν νυχτερινής φροντίδας: Η πρώτη είναι πιο ανάλαφρη και περιέχει μικρότερες ποσότητες δραστικών και θρεπτικών ουσιών. Το προϊόν νυχτός, αντιθέτως, περιέχει μεγαλύτερα ποσοστά συστατικών κατά της γήρανσης ή της αφυδάτωσης και είναι σαφώς ενισχυμένο σε έλαια και άλλα υλικά που θρέφουν και αναπλάθουν το δέρμα.

Για το λόγο αυτό είναι χρήσιμο σε κάθε γυναίκα άνω των 30 ετών προκειμένου να λειτουργήσει προληπτικά κατά της φωτογήρανσης και των ρυτίδων, στις γυναίκες άνω των 40 που τα λιπίδια της επιδερμίδας τους μειώνονται λόγω της εμμηνόπαυσης, στις γυναίκες με ξηρό ή μικτό δέρμα που χρειάζεται θρέψη και σε όσες ζουν σε περιοχές με έντονη ηλιοφάνεια που κινδυνεύουν από την πρόωρη γήρανση.

Το θέμα λοιπόν είναι να επιλέξετε το κατάλληλο προϊόν.... Μοναδική Aloe Deep Moisturizing//gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/products/311_small.jpgκαι φανταστικό Aloe Nourishing Serum //gallery.foreverliving.com/gallery/FLP/image/products/281_small.jpg ...και το πρωί θα καταλάβετε τη διαφορά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου